Hos os får du fri fragt når du køber over kr. 495,-

Du kan returnere dit køb i 365 dage - nemt og enkelt!
  • Returret i 365 dage
  • Dansk 2 års garanti - helt uden besvær
  • Godkendt og medlem af e-Mærket
  • Billig og dedikeret smart home webshop

Styreprint (PCB) til Batteri kontakt tryk (SR-ZGP2801K4-E module)

kr.169,00

Dette styreprint (SR-ZGP2801K4-E module) er en trådløs sender, der kommunikerer med Philips Hue bridge. Styreprintet bruger et CR2430 batteri (inkluderet), der driver en indbygget sender. Denne sender sender trådløse radiosignaler, der bruges til et eksternt kontrolleret .

Omskifteren kan konfigureres via de mest tilgængelige smart home Apps, efter at den er føjet til styreenheden / broen. Det gør det muligt at kontrollere udvalgte lysenheder i 2 valgte rum med 4 knapper. Funktionerne på de 4 knapper kan konfigureres separat via Smart Home App. De konfigurerbare funktioner inkluderer ON / OFF, dim up / dim down og systemforudindstillet scenekontrol.

Bemærk at dette kan købes som en pakke med 4 styreprint og tangenter, rammer og klosæt.

3D printning og tilpasning af Smart Home kompatibel LK FUGA kontakt

Bemærk at dette KUN er styreprintet til vores Batteri kontakt tryk. Det kan du bruge, hvis du har 3D printet din egen kontakt, som du skal kunne styre i de almindelige smart home apps og broer eller andre ZigBee kontakter.

Du kan f.eks. bruge Per Mejdal Rasmussens udmærkede 3D print, der ligger på Thingiverse. Kan du ikke selv 3D printe det, giver Per det væk som en gave fra ham til dig. Skal du have det med, kan du vælge det til. Du skal være opmærksom på at det er en gave fra Per Mejdal Rasmussen og vi hos LEDHome blot sender det med PCB Styreprintet.

Har du brug for gode råd eller har spørgsmål i denne forbindelse, kan vi anbefale denne Facebook gruppe. Den bestyres i øvrigt af Per Mejdal Rasmussen ham selv: ZigBee kontakt til LK FUGA

Styreprint til Smart Kontakt
Styreprint (PCB) til Batteri kontakt tryk (SR-ZGP2801K4-E module)
Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelsen.