Hos os får du fri fragt når du køber over kr. 495,-

Du kan returnere dit køb i 365 dage - nemt og enkelt!
  • Returret i 365 dage
  • Dansk 2 års garanti - helt uden besvær
  • Godkendt og medlem af e-Mærket
  • Billig og dedikeret smart home webshop

Sonoff BASIC R2 Wifi Smart Switch

kr.78,00

WiFi Smart Switch med DIY-funktion, der gør det muligt at kontrollere tilsluttede enheder via eWeLink direkte fra din telefon, Amazon Alexa, Google Assistant eller fra Home Assistant.

Med DIY-tilstand der lader brugeren brugerderfinere firmwaren. Med indbygget webserver med REST API, som giver dig mulighed for at forbinde afbryderen med dit eksisterende hjemmeautomatiseringssystem. Kompatibel med Vera, Fibaro, HomeSeer, Savant, Home Assistant osv.

Indstil en timer for at lade dine enheder tænde / slukke automatisk på et forudindstillet tidspunkt i løbet af dagen. Forbered for eksempel din kaffemaskine om aftenen, og en kop kaffe er klar til dig næste morgen. Kompatibel med IFTTT så du kan få flere handlinger til at udløse andre enheder eller modtage en notifikation på din telefon, når handlingen sker.

Sammen med support til smarte scener kan du indstille en eller flere enheder til at tænde / slukke. LAN-kontrollen er designet til situationer, hvor der ikke findes en tilgængelig WiFi-forbindelse eller et ustabilt WiFi-netværksmiljø. Med delingskontrol, er det muligt at give andre mulighed for at administrere den samme enhed.

På lager

Sonoff BASIC R2 Wifi Smart Switch

kr.78,00

Varenummer (SKU): BASIC-R2 Kategorier: , , , , , Tags: , ,
Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelsen.