Alu Profil, 1 meter, 7x17mm inkl. cover og tilbehør

DKK55,00

Denne profil kan have LED bånd på op til 12mm i bredten og passer dermed perfekt til f.eks. et RGBW LED bånd, der skal monteres fint.

Alu-profilen er 1 meter lang og har dimensionerne 17×7 mm. Den monteres med 2 monteringsbeslag pr. meter, som skrues fast som som alu-profilen monteres i. Det cover, der sættes over LED båndet, er såkaldt frostet. Det giver en mere jævn lysfordeling og gør at man næsten ikke kan se LED båndet inde i alu-profilen.

Der medfølger hvide endestykker til profilen, så den afsluttes fint. Længden på aluprofil og cover kan variere fra +/- 3mm

Har man brug for længere stræk med denne alu-profil, kan man med fordel benytte et samlestykke, der giver bedre stabilitet. Skal du gå om hjørner med din alu-profil, f.eks. i et køkken, kan du bed fordel benytte vores 90° vinkler.

Tips & Tricks: Denne alu-profil hjælper dig også med at køle dit LEDbånd. Når du sørger for at dit LEDbånd kan komme af med varmen holder det længere.

Bemærk: Fragtomkostningerne bliver højere på grund af denne vares størrelse. Du skal også være opmærksom på at vores udendørs RGBW LED bånd ikke passer i denne profil. Er du i tvivl så kontakt os.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): LA-0717-1 Kategori: Tag:
Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelsen.