35% PÅ ALT

Praktiske LED driver med indbygget strømforsyning til under 500 kr.

LEDHome pakke med LED produkter

Så har vi nyt i butikken og denne gang en praktisk ZigBee LED driver med indbygget strømforsyning, til under 500 kr.

I stedet for at du skal have både en LED driver og en strømforsyning liggende, har vi nu det hele samlet i en boks. Kombi-driveren kan trække 100 Watt, hvilket nemt rækker til 5 meter RGBW LED bånd.

Fra den 1. juli 2020 til og med den 12. juli 2020 har vi den på tilbud til UNDER 500 kroner. Du kan også se nogle af vores nye produkter herunder, så som det lækre COB bånd med hele 480 LED dioder pr. meter.

Nu tænker du måske “Hvad er et COB bånd?”. Et COB bånd er et LED bånd uden synlige dioder. Derfor ligner COB båndet én lang lysende streg. Det er et rigtig godt produkt, hvis båndet skal være synligt.

Her ser du lidt af det der er nyt i vores sortiment:

 • Vare på tilbud
  Zigbee LED Driver
  Zigbee LED Driver RGBW med indbygget strømforsyning, 100W
  kr.388,70
 • Vare på tilbud
  Zigbee universel switch - LD-1-SWI
  Zigbee Universel Switch 1 Kanal
  kr.168,35

Vi gør tilslutningskablerne længere

Kender du det at ledningerne i enden af LED båndene er lige korte nok? Vi synes selv at det kan være irriterende. Så det har vi gjort noget ved.

Vores nye bånd kommer nu med 1 meter tilslutninger i den ene ende. Det betyder at du slipper for at sidde og fedte med 30 cm, hvis du f.eks. skal have LED driveren siddende i skabet ovenover.

Et af de nye bånd er vores udendørs RGBW bånd. Hele 5 meter og 1 meters tilslutning. Båndet er klassificeret det man kalder IP65, hvilket vil sige at du kan vande på det med en have slange fra alle retninger uden at det tager skade.

Faktisk er det så nyt at vores fotograf endnu ikke har taget et billede af det. Men det er faktisk en 5 meters udendørs version af dette bånd. Det vil altså sige at dette bånd lyser 5.566 lumen over 5 meter.

Vi kan godt lide at gøre det nemt

Selvfølgelig skal du have nemt ved at finde vores nye produkter. Derfor kan du nu finde menupunktet “Nye Produkter” i toppen af vores webshop.

God fornøjelse.

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelsen.