UDSALG! 20% PÅ ALT

Nye alu-profiler til Philips HUE bånd

LED Drivere og alu-profiler hos LEDHome

Endnu en gang kom der nyt i butikken. Denne gang har vi hentet større alu-profiler og ZigBee drivere med indbygget strømforsyning hjem.

Nu kan Philips HUE bånd være i vores alu-profiler

Vores to nye alu-profiler egner sig godt til de lidt større LED Bånd, så som vores udendørs LED Bånd eller Philips HUE LED bånd. Fælles for begge profiler er at de er gode til at lede varmen væk fra LED båndet, hvilket giver en længere holdbarhed. Front-cover’ene der sidder på er med til at udviske dioderne i båndende og giver et mere jævnt udseende når båndet er tændt. Man ser altså ikke dioderne så tydeligt, som hvis man ikke har dem i en profil.

Vi har fået 2 profiler hjem. Den ene er en alu-profil der er beregnet til at sætte på plane overflader. Den er praktisk til under skabe eller steder hvor led båndet ellers ville være synligt.

Den anden profil er lavet til indbygning i væg, loft eller andet. Med denne type profil, får du en helt plan flade, hvor coveret i profilen flugter med overfladen. Det benyttes når du vil fræse den ind i en væg eller et loft. Denne profil er dog ikke lavet til gulv og kan ikke holde til at man træder på den.

 • Vare på tilbud
  Alu Profil, 1 meter, 7x17mm inkl. cover og tilbehør
  Alu Profil, 1 meter, til Philips hue led bånd inkl. cover
  kr.79,20
 • Vare på tilbud
  Alu Profil, 1 meter, til indbygning i væg eller loft inkl. cover
  Alu Profil, 1 meter, til indbygning i væg eller loft inkl. cover
  kr.78,40

Strømforsyning og ZigBee drivere i én

Vores portefølge af strømforsyninger med indbygget ZigBee drivere er også blevet udvidet med to nye produkter. Begge strømforsyninger er 50W og kan benyttes med henholdsvis single color bånd og tunable white LED Bånd.

Fælles for strømforsyninger af denne type er, at du slipper for at have flere bokse til et LED Bånd, det vil sige en boks til strømforsyning og en boks til driver.

Strømforsyningerne forsynes med 230V og leverer 12V, 50W til LED båndene. Når du skal koble driverne på f.eks. Philips HUE, trykker du knappen oven på driveren 4 gange, hvorefter den er klar til at blive fundet af din Philips HUE bro.

 • Vare på tilbud
  ZigBee LED Driver
  Zigbee LED Driver tunable white med indbygget strømforsyning, 50W
  kr.358,40

Find vores nye produkter i “Nye Produkter” menupunktet

Vil du gerne se hvilke nye produkter vi har i shoppen, har vi nu gjort mere ud af at vise dig hvor de er. Vi har et menupunkt der hedder “Nye Produkter”, hvor du altid finder de seneste produkter.

Vi er også begyndt med at markere vores nye produkter med et orange “NYHED!” skilt. Så er du ikke i tvivl om at det er en af vores ny-tilkomne varer.

Skal du have hjælp til dit projekt?

Stadig flere af vores kunder vælger at ringe eller skrive til os for at få hjælp til design og belysning. Som altid står vi på spring for at hjælpe med den helt rigtige løsning.

Af spændende løsninger er f.eks. en kunde der har sat et fint nyt hegn op i indkørslen. I top-brættet har han fræset vores udendørs RGBW LED Bånd op, så der er lys hele vejen langs indkørslen. På bagsiden af hegnet sidder en lille boks med strømforsyning og driver, pænt pakket væk.

Et meget nydeligt resultat.

Har du også et projekt eller et ønske om belysning inden- eller udenfor, så tøv ikke med at skrive til os på [email protected] eller ved at ringe til os.

God fornøjelse.

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelsen.