UDSALG! 20% PÅ ALT

NETS er vores ny betalingsudbyder

Ny betalingsudbyder hos LEDHome

Fremover får du en anderledes og nemmere betalingsoplevelse end den du er vant til hos os. Det gør du, fordi vi har skiftet betalingsudbyder fra YourPay til NETS.

Med NETS “Easy” løsning, kan du betale med både kort og MobilePay som du plejer og i en hurtigere udcheckning end tidligere.

Kvalitet er afgørende for os

Kvalitet og brugervenlighed er afgørende for os, når du vælger at vise os den tillid at købe varer i vores webshop. Derfor har vi nu valgt NETS som vores betalingsudbyder fremover.

Vi har desværre haft en del udfordringer over de sidste måneder med kunder, der ikke har kunne betale med deres kort. Enkelte af vores kunder har prøvet at betale 2 eller 3 gange før det har lykkes at lægge en ordre, og det synes vi ikke er i orden.

Vi er naturligvis glade for at vores kunder vælger at forsøge igen, men det er langt under den standard som vi gerne vil opretholde. Derfor har vi nu taget konsekvensen og skiftet betalingsudbyder.

Med NETS får du det du kender

Vi tror på at vi med NETS Easy kan give dig en bedre oplevelse, men også at du ser en udbyder, som du kender og har tillid til. Med NETS Easy får du også en mulighed for at NETS husker din betalingsmetode, hvis du ønsker det.

Har du kommentarer eller feedback på vores nye betalingsløsning, er du meget velkommen til at skrive direkte til Christian på [email protected]. Som altid vil vi meget gerne have feedback og idéer, som kan gøre din oplevelse bedre.

God fornøjelse med vores nye betalingsløsning.

Mange glade hilsner,
Jacob og Christian

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelsen.