UDSALG! 20% PÅ ALT

LEDHome bevæger sig op i de voksnes rækker

På En rejse

Da vi startede vores LEDHome rejse, var en af de første mål at vi kunne danne et anpartsselskab til LEDHome gennem naturlig vækst. Det mål nåede vi efter 10 måneder i februar 2021. Derfor er det med stor fornøjelse, at vi nu kan fortælle at LEDHome.dk nu er blevet til LEDHome ApS

Som trofast kunde tænker du måske; “Hvorfor er det vigtigt for mig?”. Det er det nok heller ikke. For LEDHome er det som det hele tiden har været. Samme principper om ordentlighed, god kvalitet og gennemsigtighed.

For os er det vigtigt, at du ved, hvem du handler med og hvad du får, når du besøger vores webshop. Derfor vil vi også gerne give dig denne nyhed. Nemlig at vi fremover er LEDHome ApS og har fået et nyt CVR nummer.

Hvad kommer der til at ske?

Rent praktisk kommer vi til at skifte selskabsform til et anpartsselskab og dermed også skifte CVR nummer fra 36 09 70 78 til 42 14 29 64.

Det får ingen indflydelse for dig som kunde, ud over at der kommer til at stå et andet CVR nummer på ordren og på din faktura. Derudover er alt som det plejer. Vi tager imod og sender dine ordre på samme måde som vi hele tiden har gjort.

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at skrive til [email protected].

Vi glæder os til at tilbyde dig mange flere kvalitetsprodukter indenfor LED Belysning og Smart Home mange år fremover.

Mange Glade Hilsner,
Jacob & Christian

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelsen.