35% PÅ ALT

Der blev vi lige væltet..!

Godt nytår fra os hos LEDHome

Så fik vi overstået 2020

Det er lidt sådan vi har det, er det ikke? Året 2020 var på mange måder et underligt år, der bare skulle overstås. For Jacob og jeg hos LEDHome har det været et helt specielt år. Det blev nemlig fødslen for vores fælles webshop, LEDHome.

Det der startede med at være både en idé og en frustration hos Jacob, endte med at blive vores fælles webshop. En idé vi fik ved denne tid sidste år. Nu er der gået 8 måneder siden vi gik live med shoppen, og se bare hvad der er sket siden da!

Vi har udvidet vores sortiment i løbet af året og vi har fået hjulpet en del kunder med deres specielle projekter. Det er både blevet til hegn udenfor, til hanebånd der skulle lys på og en helt specielt gave fra en kunde.

Før jul blev vores webshop nærmest væltet, da vi frigav forhåndsreservationerne på PDC printet til Friends Of HUE kontakten, det meget eftertragtede Sunricher print SR-ZGP2801K4-FOH-E module.

Webshoppen holdt til presset – mailfilteret gjorde ikke

Medarbejder der pakker LED produkter | LEDHome.dk

Før jul frigav vi forhåndsbestillingen til Sunrichers PCB print, SR-ZGP2801K4-FOH-E module, der er kernen i deres Friends Of HUE kontakt. Det giver vores kunder mulighed for at lave deres egne LK kontakter, der bl.a. virker med Philips HUE, uden at man skal købe hele den store kontakt.

Begejstringen var stor – ikke mindst hos en af vores nu gode venner af webshoppen. Efter kort tid eksploderede salget af PCB printet. Vores webshop kunne sagtens klare presset. Faktisk bevægede resourceparametrene sig ikke meget på vores serverblades. Men det eksterne spamfilter var ikke helt tilfreds. Der måtte helt sikkert være noget galt med alle de enslydende emails, der kom på en gang.

En hurtig indsats og lidt røde ører hos deres support, samt genudsendelse af en del ordrebekræftelser løste udfordringerne.

Vi står og tripper for at få dem sendt ud til jer

Med PCB printene på vej til vores lager i Hillerød, står vi og tripper for at få dem sendt ud til jer.

I takt med ordrene er kommet ind har vi bestilt leverancer hos producenten. Leverancer der kommer løbende og som løbende vil blive sendt ud i den rækkefølge, man har bestilt.

Flere har spurgt os om man kan nå at få en bestilling med. Selvfølgelig kan man det. Vi kommer til at have dem fast tilgængelig på vores webshop. Når vi har først har klaret de mange forhåndsbestillinger, vil de altid være på lager og vil kunne sendes fra dag til dag.

Skal du have en med?

Spændende LED projekter hos vores kunder

I løbet af 2020, fik vi mange spændende projekter mellem hænderne fra Smart Home folk, der havde brug for sparring. Det er både blevet til udendørs hegn, belysning af hanebånd og udskiftning af LED drivere til brug i Philips HUE.

LED Bånd på Alexanders flotte Hegn

LED Bånd på hegn hos Alexander | LEDHome.dk

Et af de spændende projekter var hos Alexander, der havde bygget et hegn langs sin indkørsel. Her ville han gerne have et LED bånd fræset ind under top-brættet til at belyse indkørslen.

Her passede vores udendørs LED bånd perfekt. Med en enkelt mixboks på bagsiden af hegnet til med strømforsyning og driver, samt LED Kabel fra ledbånd til mixboks, var der en rigtig fint hegnsbelysning.

LED Bånd på hegn hos Alexander | LEDHome.dk

Et resultat som Alexander kan være rigtig stolt af.

Belysning af kip fra hanebånd

Belysning af kip fra hanebånd med LED bånd | LEDHome.dk

Et andet spændende projekt var hos Cendie, der gerne ville have belyst sin stues fra hanebåndene, der gik på tværs. Hun var på udkik efter hvide LED bånd til at lægge på oversiden af hanebåndene, som så belyste kippen.

Med vores hjælp fik Cendie en fin løsning med varm-hvid LED bånd, kobling mellem båndene med LED bånd og en LED driver og strømforsyning til at styre det hele.

Løsningen blev lavet så den kunne tændes og slukkes på stuens almindelige kontakter. Efterfølgende blev belysningen udvidet med Philips HUE styring.

Det viste sig af vores glade kunde er produktionschef hos en chokoladefabrik. Så vi fik en sending af deres lækre chokolade. Mange tak for det.

Chokolade fra en glad kunde | LEDHome.dk

Meget mere smart home i 2021

I 2021 kommer der meget mere smart home i vores webshop. Både i vores nye produktkategori, der netop hedder Smart Home og fordi vi har startet en ny blog om samme emne.

Vores nye blog kommer du til at høre meget mere om i næste nyhedsbrev.

Vi runder 2020 af med at sige tak for at du vil læse med og være en del af LEDHome.

Rigtig godt nytår!

Mange glade hilsner,
Jacob og Christian

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelsen.