Problemer hos danske webbutikker med online betaling

Online Betaling

Den 11. januar blev det mere sikkert at handle online i EU, hvor man nu kræver stærk kundeautentifikation (SCA). Desværre er det ikke alle banker der er klar. Det giver store udfordringer for mange webshops.

Dansk Industri skriver: Siden den 11. januar 2021 har pengeinstitutter og andre kortudstedere været forpligtet af Finanstilsynet til at afvise kortbetalinger, der ikke er korrekt godkendt med stærk kundeautentifikation.

Implementeringen af dette har givet forskellige udfordringer. På tværs af økosystemet er der særligt oplevet udfordringer med:

  • Betalinger med MobilePay online er blevet afvist (der er implementeret rettelser den 14/1)
  • Betalinger med de såkaldte x-pays løsninger, fx Apple Pay og Google Pay, i fysiske butikker er blevet afvist (der er implementeret rettelser den 14/1)
  • Udfordringer med tilbagevendende betalinger/abonnementsbetalinger, der er blevet afvist (udfordringerne søges løst løbende på tværs af relevante aktører)

Generelt søges udfordringer, der går på tværs af økosystemet, løst centralt, mens mere specifikke udfordringer løses løbende af både de individuelle banker og Nets. Der kan være udfordringer, der for butikker opleves ens (fx at visse typer af betalinger afvises), men som teknisk kan have forskellig bagvedliggende årsager, der skal løses af forskellige aktører. Derfor vil nogle udfordringer skulle løses fra sag til sag.

Ovenstående er en opsummering af bankerne og Nets’ overordnede erfaringer og håndtering af udfordringer. Det bemærkes, at der er andre aktører, herunder andre indløsere, på markedet, som kan have oplevet andre udfordringer, som vi ikke er bekendt med.

Vi oplever også problemet hos LEDHome

Hos LEDHome oplever vi også problemerne.

Vi oplever at det for det meste er MobilePay der fejler hos vores kunder og at de bare får en blank side. Som skrevet, er det kundens bank der har et problem med at håndtere den nye 2-faktor godkendelse (SCA).

Vi anbefaler at kunder, der får en fejl, prøver at benytte PayPal, der lader til at fungere. Har man en ordre, der ikke går igennem vil den blive annulleret efter 4 timer.

Har man fortsat problemer med at betale, er man velkommen til at ringe til os på 70230247 eller skrive på [email protected].

Kilde: Dansk Industri

Der blev vi lige væltet..!

Godt nytår fra os hos LEDHome

Så fik vi overstået 2020

Det er lidt sådan vi har det, er det ikke? Året 2020 var på mange måder et underligt år, der bare skulle overstås. For Jacob og jeg hos LEDHome har det været et helt specielt år. Det blev nemlig fødslen for vores fælles webshop, LEDHome.

Det der startede med at være både en idé og en frustration hos Jacob, endte med at blive vores fælles webshop. En idé vi fik ved denne tid sidste år. Nu er der gået 8 måneder siden vi gik live med shoppen, og se bare hvad der er sket siden da!

Vi har udvidet vores sortiment i løbet af året og vi har fået hjulpet en del kunder med deres specielle projekter. Det er både blevet til hegn udenfor, til hanebånd der skulle lys på og en helt specielt gave fra en kunde.

Før jul blev vores webshop nærmest væltet, da vi frigav forhåndsreservationerne på PDC printet til Friends Of HUE kontakten, det meget eftertragtede Sunricher print SR-ZGP2801K4-FOH-E module.

Læs mere Der blev vi lige væltet..!

Nye alu-profiler til Philips HUE bånd

LED Drivere og alu-profiler hos LEDHome

Endnu en gang kom der nyt i butikken. Denne gang har vi hentet større alu-profiler og ZigBee drivere med indbygget strømforsyning hjem.

Læs mere Nye alu-profiler til Philips HUE bånd

Praktiske LED driver med indbygget strømforsyning til under 500 kr.

LEDHome pakke med LED produkter

Så har vi nyt i butikken og denne gang en praktisk ZigBee LED driver med indbygget strømforsyning, til under 500 kr.

I stedet for at du skal have både en LED driver og en strømforsyning liggende, har vi nu det hele samlet i en boks. Kombi-driveren kan trække 100 Watt, hvilket nemt rækker til 5 meter RGBW LED bånd.

Fra den 1. juli 2020 til og med den 12. juli 2020 har vi den på tilbud til UNDER 500 kroner. Du kan også se nogle af vores nye produkter herunder, så som det lækre COB bånd med hele 480 LED dioder pr. meter.

Læs mere Praktiske LED driver med indbygget strømforsyning til under 500 kr.