Kontakt os

Har du brug for at kontakte os, kan du enten ringe til os på telefon 70 230 247 eller skrive til os på shop@ledhome.dk. Vi svarer hurtigst muligt, gerne med det samme og vores målsætning er at svare dig inden for 24 timer.

Vi har telefontid fra 10 til 13 på hverdage. Har du brug for at vide hvornår vi sender dine varer, så sendes de hver onsdag eller søndag.

Vi vil gerne have dit telefonnummer så vi kan ringe til dig og tale med dig om din besked, men det er naturligvis ikke et krav. Vedrører din henvendelse en igangværende ordre, kan du skrive dit ordrenummer i feltet “Eventuelt ordrenummer”.

Ønsker du at annullere en ordre eller returnere varer, skal du være opmærksom på vores handelsbetingelser. For os er det vigtig at du har og får en god oplevelse, både med vores webshop og med de varer du køber. Derfor annullerer og bytter vi også med et smil.

Som udgangspunkt kan du kan altid annullere en ordre inden den er afsendt, med mindre vi har indgået en specialaftale med dig (så som special bestillinger eller bulk køb). Når du har modtaget varen har du 14 dage til at fortryde købet.

Vi glæder os til at høre fra dig.