Vores Smart Home blog går nu online

Smart Home Blog | LEDHome.dk

Som de to Smart Home nørder vi er, introducerer vi nu en Smart Home blog som går noget mere i dybden med nogle af de ting vi nørder med.

“Hvordan gør du det? Det var da genialt” var en kommentar jeg fik den anden dag, da jeg kommenterede et Facebook opslag. Mit umiddelbare svar var, at jeg nok skulle skrive om den specifikke løsning. Det var en af mange opfordringer gennem tiden.

Som en del af det inspirationsunivers vi gerne vil skabe, laver vi nu en Smart Home Blog som skal afklare nogle af alle de spørgsmål vi får over tiden.

Det er alt fra ZigBee komponenter og smart-hubs som Home Assistant til integration af eksterne enheder og systemer. Artiklerne kommer løbende ud fra de spørgsmål vi får.

Er det der Smart Home svært?

Det kommer så sandelig an på hvad du vil lave. Vores artikler kommer til at variere i sværhedsgrad fra de enkle ting som hvordan du sætter et LED bånd op til de mere komplicerede ting.

Artiklerne skal være med til at give dig løsninger på de udfordringer vi ser folk har i Smart Home communitierne, som ligger ud over vores inspirationsartikler.

Det er altså en blog hvor vi går meget mere i dybden med hvordan man gør, men også forklarer dele sammen.

Den første artikel handler om hvordan man laver et intelligent HeartBeat mellem Home Assistant og LK’s IHC system. Noget som dem, der har IHC i sin bolig gerne vil have bundet sammen med resten af sit intelligente hjem.

Kan jeg komme med idéer?

Vi modtager altid gerne spørgsmål og idéer. Både til indhold i Smart Home bloggen, men også til dine projekter hjemme. Det er en vigtig del af vores forretning, at kunne give dig sparring til det du gerne vil lave. Det bliver denne blog også en del af.

Har du kommentarer til os, er du velkommen til at skrive til os på blog@ledhome.dk.

God fornøjelse med vores nye blog.

Mange glade hilsner,
Christian & Jacob

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelsen.