Der blev vi lige væltet..!

Godt nytår fra os hos LEDHome

Så fik vi overstået 2020

Det er lidt sådan vi har det, er det ikke? Året 2020 var på mange måder et underligt år, der bare skulle overstås. For Jacob og jeg hos LEDHome har det været et helt specielt år. Det blev nemlig fødslen for vores fælles webshop, LEDHome.

Det der startede med at være både en idé og en frustration hos Jacob, endte med at blive vores fælles webshop. En idé vi fik ved denne tid sidste år. Nu er der gået 8 måneder siden vi gik live med shoppen, og se bare hvad der er sket siden da!

Vi har udvidet vores sortiment i løbet af året og vi har fået hjulpet en del kunder med deres specielle projekter. Det er både blevet til hegn udenfor, til hanebånd der skulle lys på og en helt specielt gave fra en kunde.

Før jul blev vores webshop nærmest væltet, da vi frigav forhåndsreservationerne på PDC printet til Friends Of HUE kontakten, det meget eftertragtede Sunricher print SR-ZGP2801K4-FOH-E module.

Læs mere Der blev vi lige væltet..!

Vores Smart Home blog går nu online

Smart Home Blog | LEDHome.dk

Som de to Smart Home nørder vi er, introducerer vi nu en Smart Home blog som går noget mere i dybden med nogle af de ting vi nørder med.

“Hvordan gør du det? Det var da genialt” var en kommentar jeg fik den anden dag, da jeg kommenterede et Facebook opslag. Mit umiddelbare svar var, at jeg nok skulle skrive om den specifikke løsning. Det var en af mange opfordringer gennem tiden.

Som en del af det inspirationsunivers vi gerne vil skabe, laver vi nu en Smart Home Blog som skal afklare nogle af alle de spørgsmål vi får over tiden.

Det er alt fra ZigBee komponenter og smart-hubs som Home Assistant til integration af eksterne enheder og systemer. Artiklerne kommer løbende ud fra de spørgsmål vi får.

Læs mere Vores Smart Home blog går nu online